fredag 11. april 2008

Boysnoice


Du har sikkert hørt om boybandet Boysvoice. Det bandet som kom med flere slagere som "we are the playmomen", "Hey, mr. president" mm. Men det du ikke har hørt om er det nye boybandet som er i vinden nå for tiden. Nemelig Boysnoice. Som du sikkert gjettet er jeg en av de stolte medlemmene. I alt er vi 5 stk. Jørgen Enger, Anders Magnus Eliasson, Kasper Bedsted, Håkon Marius Mørch og meg selv Hans-Christopher Ramstad. Som alle proffosjonelle boyband fant vi på hvert vårt kallenavn. Jøgge, Andy, Dansken, Håker'n og Hanzel. Dette var mest i bunn og grund noe vi fant på i 10. klasse noe som gjorde at vi ikke fikk holde på lengere enn det året, siden vi gikk forskjellige veier året etter. Men vi fikk utrettet mye stort. Vi skapte stemning på juleballet, undertholdt stort på div. allmøter. Med høy pondus og homsefaktoren på topp, ble dette en kjempe sukses. Vi hadde egentlig planer om å "kicke but" på vitnemåls utedelingen. Helt til rektor fant du at det ble for usæriøst.
Vi fikk aldri sjangse til å skrive noe selv, så vi sang alltid cover. Vi hadde hitter som "you raise me up" det sang vi hele 3 ganger. ("trykk her for å se 1, 2, 3"). En annen stor hitt var "Sorry seems to be the hardest world"

Vi er bort i mot oppløst nå, men dette er helt klart et minne for livet. 

1 kommentar:

Ingunn sa...

Hei Hanzel! Verden har tydeligvis gått glipp av noe her:) Kjempemorsomt at du delte dette med oss, og jeg håper du får nye muligheter til å være med på noe lignende
. Dette så veldig gøy ut:)